loader

03 Temmuz 2024

UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı

UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı

Haberler

UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı

Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için geri sayım başladı. 130 farklı ülkeden 20 bini yabancı olmak üzere toplamda 85 bin alıcının katılım göstereceği fuar, 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak. 

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA, sektöre yön veren bin 200’ün üzerinde markanın katılımı ile gerçekleşecek.  Fuar 100 bin metrekare alanda organize edilecek. 

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TIMDER) iş birliği ile organize ediliyor.

Fuarı İspanya Banyo Ekipmanları Derneği (ASEBAN), İtalyan Seramik Makineleri ve Ekipmanları Üreticileri Birliği (ACİMAC), Confindustria Ceramica İtalia (EDI. CER SPA), Italian Trade Agency (ITA) kuruluşları destekliyor.Ticaret Bakanlığı tarafından da desteklenen fuara Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Fransa, Hindistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Malezya, Pakistan, Peru, Portekiz ve Rusya gibi 38 büyükelçiliğin 100’e yakın ticari ataşesi de katılımcı ve ziyaretçi desteği sağlıyor.

UNICERA FUARI SERAMİK SEKTÖRÜNÜ DAHA DA BÜYÜTECEK

Fiyat avantajı, kolay ulaşılabilirlik ve kaliteli üretimle büyüklüğünü 3 milyar dolara ulaştıran seramik sektörü, UNICERA Fuarı ile büyümesi önümüzdeki dönemde de devam edecek.

CNR Holding, 2017 yılında, Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı olan BIA’yı (Business Intelligence Agency) hayata geçirdi. Bu yatırım ile fuarların yabancı alıcı rakamını artırmayı hedefleyen CNR, 2018’de düzenlediği fuarların yabancı alıcı rakamlarında yüzde 50’lik bir artış yakalayarak hedefine ulaştı. Uluslararası İş Geliştirme Departmanı’nın da desteği ile hayata geçirilen ve toplam 11 milyon dolarlık bir yatırım yapılan Global Pazar İstihbarat Sistemi ile dünyanın dört bir yanından sektör alıcıları UNICERA’ya davet edildi. Bu alıcıların ihtiyaçları doğrultusunda Türk firmaları ile buluşması sağlanacak. Yabancı alıcılarla iletişime geçerken, özellikle farklı ülkelerden seramik, banyo ve mutfak alımı yapan ve daha önce Türkiye pazarına girmemiş alıcılara ulaşılıyor. CNR Holding, BIA (Business Intelligence Agency) sisteminin katkısıyla bu yıl UNICERA’nın yabancı alıcı oranında en az yüzde 50 artış sağlamayı hedefliyor.

SEMİNERLER SEKTÖRÜN GELECEĞİNE YÖN VERECEK

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergileneceği UNICERA Fuarı, sektöre yön veren markaların yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak.

İtalya, İspanya, Almanya başta olmak üzere, Portekiz, Mısır, Hindistan, Çin, Tayvan, Sırbistan ve İran’dan gelecek olan firmalar, UNICERA’da yeni ürün ve modellerini sergileyecek. Fuar, sektörün geleceğini yakından ilgilendiren çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Fuar sırasında düzenlenecek seminerler, sektörün geleceğine yön verecek. İtalya’dan  Giuseppe  Scutellà, Carlo Ciciliot, Antonio BULLO, Paolo  D'arrigo, FAS’tan Hicham Lahlou İspanya’dan Valentin Garcia, Bern Donadeu, Eduardo Villalón ve Almanya’dan Johann Dück’ün yer alalacağı bu seminerlerde sektördeki yeni trendler ziyaretçilerle paylaşılacak. 

UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı
UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı
UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı
UNICERA’ya 130 farklı ülkeden 85 bin alıcı