loader

03 Temmuz 2024

  • Anasayfa   >
  • Haberler
  • Türkiye Seramik Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2013 Tarihinde Yapıldı

Türkiye Seramik Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2013 Tarihinde Yapıldı

Türkiye Seramik Federasyonu 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2013 Tarihinde Yapıldı

Eski başkan Zeynep Bodur, bayrağı Ahmet Yamaner’e devretti

Seramikçilere yeni başkan 

Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ahmet Yamaner seçildi. 

Federasyon’un 28 Mayıs 2013 Salı günü yapılan 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Ahmet T. Yamaner, K. Tarık Özçelik, Bülent Zıhnalı, Hanifi Mutlu, İbrahim Hızal, Kürşat N. Özkaya, Erdem Çenesiz, Hakan Çanakcı, Nuri Gönenç, Mehmet Hızal, Hüseyin Gürcan, Tolun Vural, Kemal Yıldırım, Ali Y. Tung ve Zeki Şafak Ozan seçilirken, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ahmet Yamaner, Başkan Yardımcılıklarını Erdem Çenesiz, Tarık Özçelik ve Kemal Yıldırım, Saymanlığı ise Y. Ali Tung üstlendi. 

Seçimler sonrasında bir konuşma yapan Ahmet Yamaner, geçmiş dönem başkanı Zeynep Bodur Okyay’a teşekkür ederek, Türk seramik sektörüne katkılarından dolayı bir şükran plaketi verdi. Yamaner konuşmasında, Türkiye Seramik Federasyonu’nun sektör açısından önemine değinerek, bu önemin bilincinde olarak seramik sektörünün daha da gelişimi için elbirliği ile çaba göstereceklerini ifade etti. 

Seramik mühendisi olan Ahmet Yamaner, 1971 yılında bu yana seramik karo ve sağlık gereçleri üretim ve satışında çeşitli görevler üstlendi. Yamaner halen, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcılığı ile Avrupa Karo Üreticileri Birliği Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürütüyor.

Türkiye Seramik Federasyonu’nun yeni başkanı Ahmet Yamaner, sektöre katkıları nedeniyle eski başkan Zeynep Bodur’a teşekkür plaketi verdi.