loader

03 Temmuz 2024

• Haberler

SERKAP Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mart 2017 tarihinde Ataşehir Federasyon binasında gerçekleştirilmiştir.

Haberler

İki yıldır SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Mutluhan Holding ve Yüksel Seramik AŞ. firması Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hanifi Mutlu yeni dönemde de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmiştir. SERKAP Yönetim Kurulu Üyelerini kutlar, hayırlı, uğurlu ve başarılı çalışmalar gerçekleştirmesini dileriz.

Yapılan oylamada, SERKAP Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği

Yönetim Kurulu asıl üyeliklerine;

Yönetim Kurulu Yedek üyeliklere ise;
MURAT MUTLU - OĞUZHAN GÜRSOY - KADRİ TARIK ÖZÇELİK - BÜLENT ZIHNALI - SONER ÇORAL - CENGİZ ERDİNÇ - AHMET YILDIRIM - MELİS YURTBAY - İSKENDER BOZYİĞİT - BORA FISTIKÇI - DURMUŞ TANIŞ - NİHAT ÖZYURT

Denetleme Kurulu Asıl üyeliklerine;
ALİ ABACI - KUBİLAY GEDİKLİ - ERTAN YÜCEL